Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anunț important din partea Primăriei Municipiului! Concertul din această seară, mutat de pe Esplanadă la Teatrul «Maria Filotti»

*motivul ce a stat la baza acestei schimbări este vremea nefavorabilă * brăilenii sunt așteptați în Sala Mare a Teatrului pentru concertul ce va începe la ora 21.00

 

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, Concertul Extraordinar din această seară (sâmbătă, 3 august) nu va mai avea loc pe Esplanada Dunării, ci în Sala Mare a Teatrului „Maria Filotti” din municipiu. Anunțul a fost făcut, în urmă puțin timp, de către Primăria Municipiului Brăila.

Tinerele talente vor fi acompaniate, începând cu ora 21.00, de Corul Filarmonicii „George Enescu”, pregătit de Iosif Ion Prunner, și de Orchestra Festivalului „Darclee”, sub bagheta Maestrului Marco Balderi.

Concertul Extraordinar face parte din programul Festivalului și Concursului Internațional de Canto „Hariclea Darclee”, manifestări așezate sub Înaltul Patronaj UNESCO, ce au loc în Brăila, în perioada 29 iulie-4 august. Manifestările din această vară au o dublă semnificație cu totul deosebită. Ele sunt prilejul de a evoca marea personalitate a legendarei Hariclea Darclee la 80 de ani de la trecerea sa la cele veșnice. Cealaltă semnificație majoră este reprezentată de faptul că manifestările constituie un moment privilegiat de pregătire a ediției 2020 a Festivalului și Concursului Internațional de Canto „Hariclea Darclee”, celebrând 25 de ani de la splendide împliniri neîntrerupte.
Categorie articol: 

Comentarii