Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antrenorul lui Dinamo Kiev nu se teme de Steaua

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Anatoli Demianenko, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca FC Steaua este un adversar foarte puternic, dar pe care formatia sa il poate invinge miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Olimpic, in prima etapa a grupei E a Ligii Campionilor.
"Este o echipa cu care putem juca si pe care putem s-o batem. sintem pregatiti. Echipa mea isi doreste mult sa lupte cu adversari de inalt nivel. Cel mai important lucru este sa incepem cu dreptul in grupa si sa practicam jocul pe care stiu ca-l putem arata. Nu trebuie sa ne intereseze adversarul, ci trebuie sa avem incredere in fortele noastre", a spus antrenorul ucrainean, citat de site-ul oficial al clubului.
Demianenko a subliniat ca echipa sa nu trebuie sa-si faca jocul in functie de Steaua, ci sa conduca ostilitatile in teren. "Avem suficiente informatii despre echipa romana. Secundul meu, Viktor Kondratov, a asistat la partida cu FC Arges, avem casete video, m-am si uitat la meciul cu ND Gorica", a comentat tehnicianul formatiei Dinamo Kiev.
Anatoli Demianenko a eplicat ca Steaua joaca un fotbal ofensiv, iar echipa sa, pe teren propriu, la fel. "Este posibil sa se deschida si sa gasim culoare. Oricum, Steaua are diverse versiuni tactice si este o necunoscuta ce varianta vor selecta pentru acest meci", a comentat el.
Demianenko a dezvaluit ca va vorbi pina la ora meciului cu fostul antrenor stelist Oleg Protasov, acum la Dnepr Dnepropetrovsk. "Cred insa ca nu-mi va spune nimic nou. Cu noul antrenor, care intr-adevar vede bine fotbalul, tactica s-a schimbat", a mentionat Demianenko.
Anatoli Demianenko a precizat ca pregatirea decurge conform programului stabilit, iar jucatorii sai sint pregatiti pentru un meci mare. "Am jucat contra echipei Steaua '86 (n.r. - in Supercupa Europei), era si atunci o echipa buna, cu jucatori valorosi, dar si Steaua de acum are fotbalisti de valoare. Viata merge inainte, totul se schimba, creste viteza de joc, fotbalul devine mai atletic, asa ca nu pot face o comparatie intre Steaua '1986 si Steaua '2006. Voi spune simplu ca actuala echipa a Stelei este foarte puternica. Foarte puternice, si cea din '86, si cea de acum", a comentat el.
Portarul Aleksandr Sovkovski a afirmat ca meciurile din campionat nu se compara cu cele din Liga Campionilor. "Sint alti adversari, este o alta motivatie, este total diferit, asa ca nu va luati dupa ultimul nostru rezultat (n.r. - 1-1 la Metalurg Donetk). Odata cu experienta din Liga Campionilor am devenit mai puternici, mai disciplinati, dar anul de absenta ne-a facut si mai putin increzatori. Este o atmosfera foarte buna in cadrul lotului, cu totii ne bucuram de revenirea in aceasta competitie", a comentat capitanul echipei ucrainene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii