Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antrenorii si jucatorii de la CF Braila pun eronat rezultatele slabe pe seama presei brailene

CF Braila nu a reusit sa cistige nici la Politehnica si pentru prima data jucatorii si antrenorii au acuzat presa braileana ca nu incurajeaza echipa, ci o critica. Ca jucatorii braileni au nevoie de incurajari si de timp ca sa obtina rezultate.
Ceea ce nu inteleg aceste persoane din cadrul clubului brailean este faptul ca nu presa a stabilit obiectivul din acest sezon al CF-ului, ci conducatorii acestei grupari, nu presa braileana a spus ca Braila va reveni in cel de-al doilea esalon fotbalistic al tarii, pentru ca oricine ar fi lecturat lotul echipei fanion la inceputul turului si-ar fi dat seama ca echipa se pregatea sa mai reziste eroic inca un an in Liga a III-a, nu sa promoveze.
Nici Mihai Ciobanu nu este vinovat de soarta acestei formatii pentru ca nici Fabio Capello sau Trapatoni nu ar fi reusit sa realizeze obiectivul cu acest lot. Ciobanu a fost pacalit ca se vor pune bazele unei formatii in care ponderea sa o reprezinte brailenii, ca se va forma o echipa in care se vor regasi multi fotbalisti buni, insa nu a fost readusa la Braila nici o valoare. Nu au venit nici Vasilica Gheorghe, Viorel Gheorghe, Emil Cristian si nici Laurentiu Ivan, pentru ca asta ar fi insemnat sa intarim echipa, iar in aceasta situatie de unde sa apara performantele?
Mihai Ciobanu are valoare ca antrenor, insa are nevoie de cel putin trei ani ca sa-i faca fotbalisti pe o parte dintre actualii componenti ai lotului CF Braila sau daca sefii clubului nu mai pot astepta, atunci trebuie sa transfere urgent 11 jucatori pentru ca rezerve Braila are.
Si inca ceva, am mers la Galati si in calitate de brailean, ca sa-mi urmaresc favoritii dar n-am putut remarca decit alti doi braileni, pe Hristian si pe M. Munteanu, jucatori care au plecat in conditii misterioase de la Braila si care fac acum performanta pentru Politehnica. Si ei ar fi reprezentat, intr-adevar, solutii pentru Mihai Ciobanu sa alcatuiasca o echipa cu pretentii la un obiectiv indraznet.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii