Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antonio Banderas a vrut un personaj mai comic în «Eroi de sacrificiu 3»

Starul spaniol, în vârstă de 53 de ani, a relatat că a cerut ca personajul său din film să fie puţin modificat faţă de modul în care a fost descris iniţial şi să fie transformat în ceva mai comic, informează contactmusic.com.
Acesta a explicat: "Uite, nu am cerut asta pentru că nu iau astfel de filme în serios, dar acest film nu este «Misiuni periculoase/ The Hurt Locker». (...) Chiar şi când am văzut primul film din seria «Expendables» m-am gândit: «Mi-ar plăcea să fac parte din film, chiar dacă ar fi vorba să introduc un tip de comedie care nu este încă acolo»".
Antonio Banderas i-a prezentat ideea sa lui Sylvester Stallone, coscenaristului lungmetrajului, şi acesta din urmă i-a acordat imediat dreptul de a face modificările pe care le doreşte.
Într-un interviu acordat publicaţiei The Times, actorul spaniol a afirmat: "Aşadar, am făcut un pas, i-am spus apoi lui Sly, iar el a spus: «Poţi face ceea ce vrei, copilule»".
Din distribuţia peliculei, regizată de Patrick Hughes, fac parte Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes şi Harrison Ford.
Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3" va avea premiera pe marile ecrane din România pe 22 august.
Primele două filme din franciza cinematografică "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus împreună pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de acţiune din anii 80 şi 90, au obţinut împreună încasări de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii