Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antoneta Ioniţă a sponsorizat Clubul de robotică de la Murgoci

deputatul PNL a făcut acest gest după ce a aflat din ziarul „Obiectiv” că liceenii au nevoie de bani pentru a participa cu propriul robot la competiţia First Tech Challenge

 

Sensibilizată de articolul nostru “În spatele roboţilor”, în care prezentam activitatea plină de pasiune a elevilor de la Clubul de Robotică al  Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci”, deputatul PNL de Brăila, Antoneta Ioniţă a făcut o vizită inopinată la colegiu, pentru a-i cunoaşte pe talentaţii “vrăjitori” ai viitorului. Parlamentarul brăilean s-a întreţinut cu elevii şi cu profesorul îndrumător  Paul Pruş, iar la final le-a oferit o sponsorizare, pentru a putea participa cu robotul pe care îl construiesc, la concursuri. Gestul Antonetei Ioniţă ar fi rămas neştiut, dacă unul dintre liceeni nu ne-ar fi trimis câteva fotografii, cu rugămintea de a-i mulţumi parlamentarului brăilean.

“Pur şi simplu, am făcut ceea ce am simţit după ce am citit articolul din ziarul Obiectiv. Gestul meu nu are nimic de a face cu activitatea de deputat, am fost acolo mai mult în calitate de mamă, am vrut să-i cunosc pe aceşti copii extraordinari şi pe profesorul lor îndrumător, domnul Paul Pruş. Am fost surprinsă când am văzut cât de mică este sala în care îşi desfăşoară activitatea, dar cât de mult entuziasm, cât de multă pasiune este acolo! O astfel de experienţă te umple de speranţă pentru că viitorul României arată aşa de frumos! Iar ceea ce m-a bucurat foarte tare a fost întâlnirea cu un dascăl adevărat, cu domnul profesor Pruş, care este un adevărat mentor pentru cei 18 liceeni care vor să participe cu propriul lor robot la cea mai puternică competiţie de robotică din România: FIRST Tech Challenge. Le ţin pumnii şi le mulţumesc pentru acest adevărat cadou, care a fost întâlnirea cu ei”, a declarat Antoneta Ioniţă, contactată telefonic de reporterii Obiectiv.
Categorie articol: 

Comentarii