Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antonescu exclude colaborarea cu PDL chiar dacă va fi condus de Blaga

"Am atâta înţelepciune încât să nu mă apuc să mă contrazic cu d-nul Boc în materie de «gogoşi», pentru că dânsul este categoric numărul 1 al ţării. Însă sunt sunt foarte curios de ce, dacă d-nul Boc şi ciracii sunt atât de încrezători, uite într-o zi frumoasă de 1 mai, frumoasă ca semnificaţie, şi dnul Boc şi dnul Băsescu şi alţi domni şi doamne din PD nu au ieşit puţin la aer, puţin printre oameni. Şi dnul Ponta la Lainici, şi eu la Botoşani şi mulţi alţi colegi de-ai noştri din USL au participat la întâlniri cu mii de oameni, iar d-nul Boc a fugit de vreo zece băieţaşi la Vaslui", a comentat Antonescu.
De asemenea, el a replicat inclusiv unor afirmaţii ale lui Vasile Blaga în ceea ce priveşte adversitatea sa cu PNL şi PSD. "Nici nu am spus noi altceva, şi Victor Ponta, şi eu, am spus mereu că nu facem vreo deosebire fundamentală între dnul Boc şi dnul Blaga, din punct de vedere politic, că PDL este exclus pentru noi de la orice înţelegere şi tratative, indiferent de cine ar câştiga congresul lor. Dnul Blaga trebuie să încerce să o convingă pe dna Udrea eventual, de cine îi sunt adversari sau cine-i sunt prietenii, punctul nostru de vedere este clar, dnul Blaga este în aceeaşi măsură adversarul nostru cum este şi dnul Boc, cum este şi dnul Băsescu", a asigurat Antonescu.
Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Bacău, că Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt o gogoaşă care se dezumflă "încet, dar sigur", şi că cei doi vor rămâne, în continuare, în Opoziţie. "Prin ceea ce am făcut în ultimii doi ani, am îndreptat lucrurile care n-au funcţionat, am luat măsuri mai aspre, dar anul acesta terminăm cu partea de minusuri şi mergem cu partea de plus a economiei. Şi putem culege şi noi şi partenerii de Coaliţie roadele măsurilor care au fost nevoite să fie luate în anii anteriori. În concluzie, încet, dar sigur, gogoaşa «Ponta-Antonescu» se dezumflă şi locul şi viitorul ei este cel pe care îl are astăzi, adică în Opoziţie şi pentru următorul mandat", a susţinut Emil Boc
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii