Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antonescu crede că tema dizolvării PNL în USL e încă "un cal mort al propagandei pedeliste"

"Tema dizolvării PNL în USL şi a deplasării spre stânga a PNL odată cu această Uniune e încă un cal mort al propagandei pedeliste. USL a fost constituită între partide aflate pe picior de egalitate şi care se tratează pe picior de egalitate, pornind de la formula de conducere şi mergând până la principiul parităţii, pe care l-am respectat, îl vom respecta şi când va fi vorba de parlamentare", a subliniat Antonescu.
El a adăugat că în programul economic prezentat de USL este prevăzută reducerea fiscalităţii, că se pune accent pe creşterea economică şi se respectă o serie de principii liberale. "Acest program nu poate fi considerat de stânga, PNL nu poate fi acuzat că a abandonat ceva din principiile sale fundamentale", a susţinut liberalul.
Antonescu a mai spus că în PNL există unitate suficientă pentru ca acest partid să-şi ia deciziile majore "într-o coerenţă de necontestat". "Dacă există divergenţe de păreri între preşedinte şi alţi membri, asta nu înseamnă nicidecum că cineva dintre noi vreodată ar putea să ia în calcul PDL măcar ca partener", a conchis preşedintele liberalilor.
Preşedintele PDL Emil Boc a sustinut din nou luni, la TVR1, că PNL s-a "topit" în PSD şi a adăugat că i-a sfătuit pe tinerii democrat-liberali să se pregătească după alegerile din 2012 să continue puntile de legătură cu tinerii liberali, fiindcă ei vor fi cei care vor "elibera PNL de sub jugul PSD-ist".
Categorie articol: 

Comentarii