Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antonescu crede că oamenii politici sunt prea timizi

Întrebat care crede că este cel mai mare defect al clasei politice, Antonescu a indicat timiditatea. "Da. Cred că oamenii politici sunt prea timizi", a adăugat el, care a respins faptul că oamenii politici ar fi agresivi.
"Nu ştiu care e păcatul cel mai mare, sunt multe păcate ale clasei politice în România şi în alte părţi, pentru că, vă rog să observaţi, că în toată Europa, ba chiar şi în Statele Unite, clasa politică este contestată. Avem de-a face după 200 de ani cu tentativa în societatea americană de a pune în discuţie sistemul celor două mari partide. Adică vorbim despre democraţii funcţionale, în Europa e şi mai şi", a adăugat liderul PNL.
"Clasa politică din România are foarte multe defecte, numai că, oricine le inventariază şi vorbeşte despre nevoia de a schimba, de a inventa, de a face partide noi, de a aduce oameni noi, trebuie să îşi dea seama că este un teritoriu al realismului. Da, dar e o zonă în care e foarte greu să construieşti. Asta nu înseamnă că încetăm să încercăm, şi din punctul meu de vedere, pentru că tot e o discuţie oarecum la modă, e bine să apară câte partide doresc cetăţenii României să aibă, să fie o ofertă cât mai bogată. Cine îşi închipuie însă că a construi un partid şi a face cu el politică, a răspunde de realităţi, a schimba în bine lucruri, este aşa de uşor cum le povesteşti la televizor, se înşeală", a avertizat Antonescu.
Categorie articol: 

Comentarii