Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antonescu îl vede pe Ponta un premier cu "religia verde"

* Antonescu speră ca Ponta să aibă ocazia să-şi implementeze viziunea din postura de premier

Antonescu a spus, în discursul ţinut cu ocazia lansării viziunii USL asupra mediului, că nu dă curs "provocării" lansate de colegul său din USL, Victor Ponta, conform căruia liberalul ar trebui convertit pentru a renunţa la maşina sa poluantă.
"Nu dau curs provocării şi nu adâncesc ruptura de la nivelul conducerii USL privitoare la maşini şi alte chestii care merg cu altceva şi nu poluează. Vă spun, ca om care, pesemne din cauza vârstei, nu reuşesc să mă convertesc, nici nu încerc. Dar salut faptul că Victor Ponta e convertit la această cauză şi că vom avea, cu ajutorul lui Dumnezeu, un premier care chiar să trăiască în această religie, a verdelui. Sper doar să nu uităm niciodată că în formula economie verde, «economie» e substantiv şi «verde» e adjectiv", a comentat preşedintele PNL.
El a adăugat că e greu de convertit, deşi a depăşit "faza din anii '80" când nu-i erau simpatice organizaţiile pacifiste şi ecologiste, din cauza modului în care Uniunea Sovietică le manipula. "Ceea ce nu înseamnă că pacea, curăţenia şi verdele nu-s valori adevărate care merită apărate. Fără o simpatie specială, trebuie să spun că organizaţiile din România au făcut mult", a apreciat Antonescu.
Categorie articol: 

Comentarii