Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A.N.L nu este, mereu, abrevierea Agentiei Nationale pentru Locuinte

Agentia Nationala pentru Locuinte atrage atentia tuturor celor interesati ca adresele "A.N.L." prin care se ofera servicii de reabilitare termica nu sint transmise de institutie.
Intr-un comunicat remis redactiei, Agentia Nationala pentru Locuinte precizeaza ca a fost sesizata de mai multe institutii si persoane fizice cu privire la utilizarea initialelor ANL de catre o alta societate.
"In urma verificarilor, agentia a intrat in posesia unor copii ale unui comunicat nedatat si fara antet, emis de catre societatea "A.N.L." si ale unei adrese transmise de catre aceeasi firma la sediul mai multor consilii locale din tara.
Prin aceste documente, societatea "A.N.L.", care este, de fapt, Antrepriza Noua pentru Locuinte, cu sediul in Str. Mihai Bravu nr. 500, sector 3, Bucuresti, ofera consiliilor locale posibilitatea de a se inscrie intr-un "Program National de Reabilitare Termica" care vizeaza cladirile de locuit construite in perioada 1970 - 1990. Conform acestor materiale, primariilor li se promit importante facilitati fiscale pe care le citam mai jos, rezervindu-ne dreptul de a insera unele litere omise si de a restabili relatiile gramaticale de acord pe care cel ce a redactat textul le-a trecut cu vederea:
<>. De asemenea, se mai precizeaza ca "lucrarile sint gratuite si vor fi alocate in ordinea inscrierilor".
Prin modul de redactare a ambelor documente, Antrepriza Noua pentru Locuinte induce deliberat in eroare potentialii clienti, deoarece in nici unul dintre aceste materiale nu se mentioneaza titulatura completa a emitentului. Folosindu-se de coincidenta initialelor, Antrepriza Noua pentru Locuinte incearca sa se substituie Agentiei Nationale pentru Locuinte, prezentindu-se drept "A.N.L." sau "A.N.L. Bucuresti", se arata in comunicat.
In acest context, Agentia Nationala pentru Locuinte precizeaza ca institutia deruleaza doua programe al caror obiectiv este reprezentat de constructia de locuinte: prin credit ipotecar si pentru tineri, destinate inchirierii.
"Exista, intr-adevar, un program de reabilitare termica, dar care nu este derulat de Agentia Nationala pentru Locuinte, ci de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor prin consiliile locale. In consecinta, agentia nu poate sa ofere pentru reabilitare termica alocatii, subventii sau suma de 3.000.000 euro mentionata in adresa Antreprizei. De asemenea, nu avem informatii privind "Programul National de Reabilitare Termica" mentionat in adresa Antreprizei, acesta nefiind programul promovat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor.
Agentia Nationala pentru Locuinte a sesizat Inspectoratul de Stat in Constructii cu privire la aceasta situatie, solicitind verificarea competentelor tehnice ale Antreprizei pentru Locuinte", se mai precizeaza in comunicat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii