Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angela Gheorghiu şi Placido Domingo vor cânta la O2 Arena din Londra

Soprana Angela Gheorghiu "s-a consacrat ca o solistă extraordinar de agilă, ale cărei prestaţii artistice solicită atenţia publicului încă de la prima notă, având o colecţie de roluri de invidiat pe cele mai prestigioase scene ale lumii, fiind şi artista cu unele dintre cele mai bine vândute discuri" de profil, notează The Guardian.
Placido Domingo şi-a câştigat locul în cărţile de istorie ale operei "printr-o carieră extraordinară de aproximativ 50 de ani. Atât individual, cât şi ca membru al celor Trei Tenori, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi tenori. Câştigător al mai multor premii Grammy, Placido continuă să apară pe scene din întreaga lume, recent, în calitate de dirijor", scrie The Guardian.
Concertul de la O2 Arena le va oferi fanilor muzicii clasice şansa rară de a-i vedea împreună pe scenă pe doi dintre cei mai iubiţi artişti ai muzicii de operă. Concertul va cuprinde o serie de arii de operă foarte cunoscute, o selecţie de melodii populare, dar şi hituri din spectacole de pe West End, scena de teatru londoneză.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii