Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angajatorii spanioli prefera capsunarii din Romania

Asa cum s-au obisnuit, angajatorii spanioli cauta din nou lucratori romani pentru a munci in agricultura. Brailenii interesati isi pot depune actele la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM). Preselectia va avea loc in a doua parte a lunii septembrie.
Dosarul va cuprinde urmatoarele documente: fisa personala, curriculum vitae (tipizate), copie B.I. sau C.I. si pasaport (cu valabilitate de min. 6 luni), copie legalizata a actelor de studii si a certificatelor de calificare profesionala, copie legalizata a carnetului de munca (toate paginile scrise) si/sau copie legalizata dupa contractul de munca precum si dovada experientei in agricultura (daca este cazul), cazierul judiciar (valabilitatea unui astfel de act este de 6 luni), certificat de sanatate eliberat de medicul de medicina a muncii, declaratii notariale potrivit carora nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratii notariale din care sa reiasa daca are sau nu minori in intretinere si mentionarea persoanei cu care vor ramine copiii in cazul in care persoana in cauza va lucra in strainatate, declaratii din care sa reiasa faptul ca nu li s-a intocmit carnet de munca (daca este cazul), dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/Primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate, doua fotografii tip pasaport.
Dosarele vor fi depuse la sediul AJOFM Braila (B-dul Dorobantilor, nr.603-605, etaj 1), la Punctul de Lucru Faurei (Str. Republicii, nr. 36) precum si la Punctul de Lucru Insuratei (Sos. Brailei, nr.18). "In a doua decada a lunii septembrie va avea loc selectia pentru lucratori in agricultura, in Spania, la care vor putea participa persoanele care au avut dosare depuse la fostul Oficiu pentru Migratia Fortei de Munca precum si cele care au dosarele depuse, pina la data de 10 septembrie 2007 care indeplinesc cumulativ conditiile cerute de angajator si vor fi invitate pentru a participa la selectie", se precizeaza intr-un comunicat al AJOFM. Reprezentantii institutiei brailene au spus ca persoanele din mediul rural au fost foarte interesate sa mearga sa lucreze legal in domeniul agricol din Spania. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul AJOFM Braila -tel.0239/611376, 0239/611386, 0239/611519 int.107, la Punctul de Lucru Faurei - tel. 0239/661749 precum si la Punctul de Lucru Insuratei - tel. 0239/660574.




Categorie articol: 

Comentarii