Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angajatorii braileni au transmis aproape 300 de posturi vacante pentru tineri

In speranta ca vor beneficia de subventii din fondul de somaj, angajatorii braileni au venit in intimpinarea solicitarii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) in ceea ce priveste incadrarea absolventilor. Potrivit reprezentantilor institutiei, pina la aceasta data au confirmat participarea la "Bursa locurilor de munca pentru absolventi" din 28 septembrie, 16 angajatori, cu 289 de posturi vacante in urmatoarele domenii: industria de masini si echipamente (48,4%), industria altor mijloace de transport (17,6 %), industria alimentara si a bauturilor (16,6 %), constructii (6,9%); fabricarea articolelor de imbracaminte (4,8 %), industria constructiilor metalice si a produselor din metal (2,4%), cercetare-dezvoltare (2,4%) si sub 1 % - comert si alte activitati.
Cele mai multe locuri de munca sint pentru muncitori calificati (80,3%): lacatus constructii metalice si navale, lacatus montator, sudor manual cu arc electric, sudor manual cu flacara de gaze, strungar, tubulator, lacatus mecanic, sudor, instalator incalzire centrala si gaze, patiser, preparator de semifabricate si preparate culinare, croitor, confectioner asamblor articole din textile, zidar, frizer, timplar universal. Persoanele cu studii superioare pot alege una dintre urmatoarele slujbe: economist, inginer mecanic, inginer tehnologia sudurii, asistent manager, inginer de sistem in informatica, inginer electroenergetica. Brailenii cu studii medii pot opta pentru posturile de: dispecer, tehnician echipamente de calcul retea, agent comercial, vinzator. Muncitorii necalificati au de ales intre: incarcator - descarcator, muncitor necalificat in constructii, muncitor necalificat in industria alimentara.
Angajatorii care doresc sa participe la bursa, pot transmite, in scris, pina in data de 21 septembrie 2007, la sediul AJOFM Braila, oferta de locuri de munca vacante, completind formularul "Situatia locurilor de munca vacante", anexa nr.1 la "Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca" reglementate prin H.G. nr.174/2002, modificata si completata. Detalii suplimentare se pot obtine la tel. 61.15.19. Cei interesati sa participe la aceasta actiune si au domiciliul in raza localitatilor Faurei si Insuratei, vor contacta Punctele de Lucru Faurei, din str. Republicii, nr.36, la tel.0239/66.17.49, respectiv Insuratei, din sos. Brailei, nr.18, tel.0239/66.05.74.
Categorie articol: 

Comentarii