Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Angajare de clovn", pe scena Festivalului International Mittelfest din Italia

In perioada 24 - 30 iulie, trupa Teatrului "Maria Filotti" este invitata la cea de-a XVII-a editie a Festivalului International Mittelfest din Italia.
Spectacolul selectionat de organizatori este "Angajare de clovn" de Matei Visniec, regia Radu Nichifor. Din distributie fac parte: Nicollo - Marius Manole, Filippo - Alin Florea, Peppino - Cornel Cimpoae si fratii Fernando - Ionel Spalatu, Stefanita Radu, Cosmin Cosma, Valentin Burlacu.
Spectacolul "Angajare de clovn" a mai participat la Festivalul Comediei Romanesti de la Bucuresti in 2006, Festivalul International de Teatru Atelier de la Baia Mare, 2006, Festivalul Dramaturgiei Romanesti de la Timisoara, 2006, Festivalul National de Comedie din Galati, 2006 si Festivalul BITEI din Chisinau, Republica Moldova, 2008. De asemenea, spectacolul a obtinut diverse premii: Premiul special al juriului la Festivalul National de Comedie din Galati in 2006, Premiul publicului pentru cel mai bun actor, care a revenit lui Marius Manole la Festivalul National de Comedie din Galati, 2006.
Festivalul International Mittelfest are loc sub inaltul patronaj al presedintelui Italiei si reuneste spectacole de teatru si concerte muzicale din diverse tari europene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii