Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ANGAJAȚII AU SĂRBĂTORIT 2 ANI DE COMDATA BRĂILA!

În urmă cu 2 ani, Comdata Group România, una dintre cele mai importante companii de Contact Center din România, deschidea, la Brăila, cel de-al șaselea sediu în țara noastră, fiind, astfel, prima multinațională de acest gen, prezentă la Brăila. Anul trecut, Comdata a deschis un centru și în Buzău, cel de-al șaptelea pe care compania multinațională îl operează în țara noastră.

Pentru a marca aniversarea celor doi ani de existență Comdata în Brăila, angajații au sărbătorit, zilele acestea, evenimentul, printr-o petrecere de zile mari! La petrecerea care a avut loc într-o locație bine-cunoscută din Brăila, angajații s-au distrat și s-au simțit bine timp de peste 5 ore! Pe lângă buna-dispoziție, nu a lipsit muzica bună, dansul, cabina foto și, bine-înțeles, deliciosul tort aniversar!

Comdata Group România, o companie multinațională de prestigiu, deținută de fondul de investiții american Carlyle Group, este unul dintre liderii de piață în furnizarea de servicii de CRM Business Process Outsourcing (BPO), care deține în România 7 puncte de lucru, în Craiova, București, Constanța, Galați, Brăila, Pitești și Buzău.

Cu peste 3.000 de angajați în România, Comdata se numără printre companiile de prestigiu pe piața de call center românească, cu servicii în limba italiană. Comdata România este membră a grupului COMDATA Group, care, la nivel global, deține centre în Europa (Italia, Spania, Franța, Cehia, Turcia și România) cât și în America de Sud și America Centrală.

Compania oferă pregătire și instruire, oportunități de dezvoltare și recunoașterea valorii fiecărui angajat. Urmărește progresul angajaților care își aduc contribuția prin munca depusă, prin dăruire și pasiune, și îi promovează pe merit. De aceea, angajații sunt motivați să vină cu idei și soluții noi, promovând inovația în întreaga companie.
Categorie articol: 

Comentarii