Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angajări prin programul «Primul tău loc de muncă EURES»

Programul "Primul tău loc de muncă EURES" se adresează tinerilor care-şi caută un job, aflaţi în evidenţa agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, dar şi angajatorilor care vor să-şi ocupe posturile vacante.
"Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă este co-aplicant alături de serviciile publice de ocupare din Danemarca, Finlanda, Slovenia, Irlanda, Portugalia şi insulele Azore în cadrul proiectului TMS - Your first EURES job - VP/2014/013/0068, proiect aprobat de Comisia Europeană pentru perioada 1.06.2015 - 31.05.2017 în care Serviciul Public de Ocupare din Suedia este aplicant principal", se arată într-un comunicat al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila.
Obiectivul general al proiectului este de a sprijini mobilitatea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani în ţările Uniunii Europene, de a asigura suport pentru găsirea unui loc de muncă, prin consiliere, mediere şi servicii de recrutare, folosind capacitatea reţelei serviciilor publice şi a reţelei EURES. Rezultatul dorit este plasarea a minimum 1.200 de tineri la nivel european, prin acordarea unui număr corespunzător de subvenţii de mobilitate.
Locurile de muncă vacante din toate statele UE, precum şi din Norvegia şi Islanda, pe care pot aplica cetăţenii români şi europeni sunt afişate pe portalul EURES.
Brăilenii interesaţi de acest program pot obţine informaţii suplimentare de la consilierii EURES din cadrul AJOFM Brăila. Datele de contact ale consilierilor respectivi sunt disponibile şi pe adresa de internet www.eures.anofm.ro/contact.php.

 
Categorie articol: 

Comentarii