Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angajări la Spitalul de Psihiatrie Brăila

• asistenţii medicali generalişti principali se pot înscrie la concurs pentru funcţia de director de îngrijiri medicale până pe 10 decembrie • persoanele interesate de posturile de registrator medical trebuie să aibă studii medii şi curs de operare PC

 

Postul de director de îngrijiri medicale şi două de registrator medical au fost scoase la concurs de Spitalul de Psihiatrie “Sf. Pantelimon” din municipiu. Înscrierile pentru funcţia de director de îngrijiri au loc până pe 10 decembrie, inclusiv. Persoanele interesate trebuie să fie asistenţi medicali generalişti principali, să aibă cel puţin 2 ani vechime, şi să aibă studii superioare. Pe 12 decembrie vor fi selecţionate dosarele care îndeplinesc toate condiţiile impuse pentru ocuparea acestui post. Pe 18 decembrie, la ora 9.00, se va desfăşura proba scrisă, iar a doua zi, pe 19 decembrie, la ora 11.30, candidaţii îşi vor susţine proiectul de specialitate. Tot în cursul aceleiaşi zile, dar începând cu ora 15.00, va avea loc interviul de selecţie, la sediul unităţii sanitare. Taxa de participare este de 300 lei şi se va depune de fiecare candidat la casieria Spitalului de Psihiatrie, din Calea Călăraşilor, nr. 59. Mai multe detalii despre conţinutul dosarului de candidatură şi bibliografie puteţi găsi pe site-ul spitalului.

În prezent, funcţia de director de îngrijiri este ocupată prin interimat de asistenta Angelica Puia, însă la finele lunii decembrie vor expira cele 6 luni de interimat, aşa că unitatea sanitară a decis că trebuie organizat acest concurs.

Alte două posturi de registrator medical şi registrator medical debutant au fost scoase la concurs de către acelaşi spital. Cei care vor să ocupe funcţia de registrator medical trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă, vechime în activitate de minimum 3 ani şi un curs de operare PC. Aceleaşi cerinţe sunt şi pentru registrator medical debutant, cu excepţia perioadei de vechime, care trebuie să aibă cel puţin 1 an de când a intrat în câmpul muncii.

Proba scrisă este programată pentru 8 decembrie, iar proba practică pe 10 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc interviul.

Mai multe detalii pot fi obţinute la sediul Spitalului de Psihiatrie ori la numărul de telefon 0239.694.200, interior 506.
Categorie articol: 

Comentarii