Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angajări la Judeţean, Medicină Legală, UPU şi Spitalul TBC

• se caută asistent medical principal în specialitatea radiologie, tehnician, registrator medical debutant şi analist • candidatul care va fi admis pe postul de asistent de la Pneumoftiziologie va fi angajat pe o perioadă de 12 luni, cu jumătate de normă

 

Patru posturi vacante au fost scoase la concurs în sistemul sanitar brăilean, la Spitalul Judeţean şi Spitalul de Pneumoftiziologie. Cea mai mare unitate sanitară din judeţ are nevoie de un tehnician la Compartimentul Sănătate şi Securitate în Muncă, Prevenire şi Stingere a Incendiilor, Protecţie Civilă şi Situaţii de Urgenţă, iar Medicina Legală şi Unitatea de Primiri Urgenţă caută un registrator medical debutant, respectiv un analist ajutor IA, însă angajarea se va face tot prin Spitalul Judeţean. La Pneumoftiziologie, este nevoie de un asistent medical principal în specialitatea radiologie, cu jumătate de normă, pe o perioadă determinată de 12 luni.

Pentru postul de tehnician la Judeţean, candidaţii trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, certificat cadru, tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor, certificat inspector protecţie civilă, aptitudini de operare pe calculator şi minimum 7 ani vechime în meserie. Dosarele de înscriere se primesc până pe 9 aprilie, la ora 14.00, urmând ca, pe 13 mai, să se desfăşoare proba scrisă. Pe 16 mai va avea loc interviul.

La Unitatea de Primiri Urgenţe, cei interesaţi de postul de analist ajutor trebuie să aibă diplomă de absolvire a învăţământului postliceal sau diplomă de bacalaureat, minimum 6 ani jumătate vechime în activitatea informatică. Data limită de înscriere la concurs este 9 aprilie, iar proba scrisă este programată pentru 7 mai. Interviul va avea loc pe 10 mai.

Serviciul de Medicină Legală are nevoie de un registrator medical debutant, iar candidaţii trebuie să aibă diplomă de studii medii de specialitate sau diplomă de studii medii, cunoştinţe de operare pe calculator dovedite printr-o diplomă, certificat sau atestat. Nu se cere vechime în muncă. Dosarele de concurs se depun până cel târziu 9 aprilie, ora 14.00. Proba scrisă a fost programată pentru 22 aprilie, iar interviul pentru 25 aprilie.

Spitalul de Pneumoftiziologie, cunoscut ca Spitalul TBC, caută un asistent medical principal în specialitatea radiologie, cu jumătate de normă, pe o perioadă de 12 luni. Cerinţele sunt: 5 ani cel puţin vechime în specialitatea postului, diplomă de absolvire a şcolii postliceale sanitare, certificat de membru eliberat de OMGMAMR valabil, certificat de asistent principal şi certificat de asistent radiologie-imagistică medicală. Dosarele se depun până pe 12 aprilie, proba scrisă fiind programată pentru 19 aprilie, iar interviul pentru 22 aprilie.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii