Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aneta Udriştoiu a semnat pe doi ani cu CSM Bucureşti

• este al treilea transfer oficial, după ce Perianu şi Zamfirescu au semnat cu echipe din Ungaria

 

La începutul acestei săptămâni, conducerea campioanei României, CSM Bucureşti a anunţat oficial că şi-a asigurat pentru o perioadă de doi ani, serviciile extremei dreapta Aneta Udriştoiu, de la HC Dunărea Brăila. După Perianu şi Zamfirescu, Udriştoiu este a treia jucătoare de la echipa brăileană despre care a apărut deja informaţia oficială că a semnat cu o altă echipă.

Aneta Udriştoiu, handbalistă de 27 ani, a devenit o componentă de bază a echipei naţionale în ultimul an, asigurând flancul drept alături de Laura Chiper. Handbalista mai avea un an de contract cu vicecampioana României, astfel că, potrivit unor informaţii din ziarele centrale de specialitate, echipa campioană a fost nevoită să plătească o grilă de transfer.

În altă ordine de idei, handbalistele care alcătuiesc lotul echipei HC Dunărea vin în continuare la antrenamente până la finalul acestei luni, pentru că pe 31 mai se încheie contractele pentru unele jucătoare. În această perioadă, conducerea clubului brăilean este preocupată să găsească handbaliste valoroase care să le înlocuiască pe cele care vor pleca. De asemenea, se caută şi un înlocuitor al lui Costică Buceschi, acesta urmând să plece la Corona Braşov.
Categorie articol: 

Comentarii