Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andrei Pleşa a revenit la Dacia Unirea

• de luni, în probe au sosit şi trei jucători tineri de la Ceahlăul Piatra Neamţ

 

De luni, la antrenamentele Daciei Unirea a revenit şi mijlocaşul dreapta de 21 de ani, Andrei Pleşa, fotbalist care a evoluat şi în prima parte a campionatului pentru formaţia brăileană. Un jucător de perspectivă care a evoluat şi la Academia Rapid.

Tot luni au venit în probe şi trei jucători de la Ceahlăul Piatra Neamţ, însă în această săptămână Florentin Petre aşteaptă şi fotbalişti care să poată ajuta efectiv gruparea brăileană să evite retrogradarea.

“Niţă a absentat doar în prima zi, atunci fiind învoit, Pleşa a venit luni. Tot luni au venit şi trei copii de la Piatra Neamţ, însă aşa cum v-am spus numărul jucătorilor care vor sosi în probe va fi mare. Dintre ei trebuie să alegem, deocamdată nu pot să spun nimic despre cei trei”, ne-a declarat Florentin Petre la finalul antrenamentului de luni de la Municipal.

Luni trebuia să sosească şi Adreano Van Den Driest, un jucător olandez de origine angoleză, de 26 de ani, care poate evolua în compartimentul defensiv, însă acesta probabil că încă mai caută soluţii de a se transfera la alte formaţii.
Categorie articol: 

Comentarii