Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andreea Marinescu a cucerit bronzul la naţionalele de judo

• sportiva pregătită de antrenoarea Carmen Constantin a devenit vicecampioană naţională pe echipe • la competiţia amicală de la Târgu Ocna, sportivii merg pe banii părinţilor, susţine antrenoarea Carmen Constantin

 

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de judo rezervat sportivilor U15, CSM Brăila a avut o singură reprezentantă, pe Andreea Marinescu, iar sportiva pregătită de antrenoarea Carmen Constantin a cucerit două medalii. Brăileanca s-a clasat pe locul al treilea la individual, categoria de greutate 40 kg, însă a devenit vicecampioană naţională pe echipe. În concursul individual, Marinescu a câştigat cinci meciuri şi a pierdut doar unul însă din cauza unei erori de arbitraj ea a obţinut doar medalia de bronz. În concursul pe Euroregiuni, Andreea Marinescu, unde s-a concurat la categoria 44 kg, s-a clasat pe locul al doilea cu echipa din care a făcut parte.

“La individual, Marinescu a fost victima unei erori de arbitraj. Decizia din meciul în care s-au luptat Pârvu şi Norocea s-a reglat târziu, cam după jumătate de oră de la finalul întâlnirii, timp în care Marinescu disputase deja meciul cu cea care fusese declarată învingătoare prima dată şi cu toate că ea câştigase acel meci victoria nu a fost luată în considerare deoarece nu adversara brăilencei a fost cea care câştigase meciul amintit. Aşa că, deşi a câştigat cinci meciuri, Marinescu a obţinut doar bronzul la individual. A doua zi ca titulară în echipa Euroregiunii 2 Sud-Est, sportiva noastră a devenit vicecampioană naţională”, a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

Pentru reprezentanţii secţiei de judo de la CSM Brăila urmează Campionatul Naţional rezervat categoriilor de vârstă U10, U11, U12 şi U13, iar în vederea acestor competiţii sportivii brăileni vor participa la o întrecere amicală la Târgu Ocna. “Deplasarea sportivilor se va face pe banii părinţilor, clubul nu dispune de fondurile necesare pentru a-i ajuta pe reprezentanţiii acestei secţii să participe la concursuri amicale”, susţine antrenoarea Carmen Constantin.

“Secţia de judo a primit bugetul pe anul în curs, iar acesta este repartizat pentru competiţii oficiale şi pentru unele amicale. Dacă aceast concurs de la Târgu Ocna a fost prevăzut în acest buget, sportivii merg acolo pe banii clubului, dacă nu, antrenoarea trebuie să caute alte forme de pregătire. Eu nu recomand să se meargă pe banii părinţilor sub nicio formă. Sunt cluburi mai aproape de noi, nu să mergem aşa departe pentru un concurs de pregătire”, a declarat Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii