Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andreea Marinescu şi Paul Scurtu participă la naţionalele de judo U23

• sportivii pleacă, joi, la Turnu Severin • patru judoka de la CSM Brăila s-au calificat în finalele naţionalelor de judo U14 şi U16

 

Joi, 14 martie, doi sportivi de la CSM Brăila, Andreea Marinescu, categoria 48 kg şi Paul Scurtu, categoria 60 kg, însoţiţi de antrenoare Carmen Constantin, pleacă la Turnu Severin pentru a participa la finalele Campionatului Naţional de judo pentru tineret, mai precis pentru sportivii U23.

Cei doi reprezentanţi ai CSM-ului brăilean sunt mai mici ca vârstă, dar merg la această competiţie pentru a-şi testa potenţialul în compania unor adversari mai experimentaţi, şansele la medalii fiind mici.

Neavând posibilitatea de a participa la competiţii amicale, ne prezentăm la o finală cu sportivi mai mari ca vârstă şi evident şi ca experienţă competiţională însă vor fi meciuri foarte bune pentru noi. Chiar dacă şansele la medalii sunt mici, faptul că putem concura reprezintă un plus pentru cei doi sportivi brăileni. La această finală puteau participa Cătălina Varvruc şi Teodora Naidin, însă ele vin după o perioadă încărcată de pregătire la lotul naţional de sambo şi au şi ceva probleme medicale. Le las acasă să se odihnească, pentru că mai importantă mi se pare participarea lor la europenele de sambo juniori din aprilie, care vor avea loc la Limasol”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

În altă ordine de idei, patru reprezentanţi ai secţiei de judo de la CSM Brăila au participat la etapa regională a Campionatului Naţional rezervat categoriilor de vârstă U14 şi U16 şi toţi s-au calificat pentru finalele de la Satu Mare, care vor avea loc în perioada 29-31 martie.

La Focşani, la etapa regională, Bianca Chirac s-a clasat pe primul loc la categoria 32 kg, aceeaşi performanţă a realizat-o Alexandru Poetaşu la categoria 42 kg, iar Dănuţ Tănase a ocupat poziţia a doua la categoria 34 kg. Toţi trei au participat la U14. La U16, Maria Naidin a obţinut primul loc la categoria 40 kg.
Categorie articol: 

Comentarii