Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andreea Georgia Craciun a cistigat turneele de la Slobozia si Mamaia

Luna trecuta, Andreea Georgia Craciun, reprezentanta clubului brailean TC Venus a cistigat doua turnee de tenis la categoria fete 10 ani.
In finala Cupei municipiului Slobozia, Craciun a invins-o in doua seturi, 6-2, 6-2 pe colega ei de club Elisa Feraru.
Tot la aceeasi competitie, Simona Pascau s-a clasat pe locul al doilea la senioare, tenismena antrenata de Gheorghe Goleanu fiind invinsa cu 6-3, 6-4 de constanteanca, Miruna Spiridon.
La citeva zile dupa acest turenu, Andreea Georgia Craciun a luat startul la Cupa Idu de la Mamaia si dupa o evolutie la fel de buna a reusit sa repete performanta de la Slobozia. Pe locul al treilea, la categoria fete 10 ani s-a clasat Elisa Feraru.

Sebastian se pregateste pentru Cupa Dinamo Brasov

Multiplul campion national de la categoria de virsta 16 ani, Sebastian Ionescu s-a intors de curind dintr-un cantonament pe care l-a efectuat la mare impreuna cu alti patru tenismeni de la Sport Club Municipal Bacau, Dragos Ignat, Teodor Marin, Sebastian Ierimicioiu si Stefan Rotaru, iar acum se pregateste pentru Cupa Dinamo Brasov, competitie care va incepe pe data de 8 septembrie.
"Ionescu are dubla legitimare cu SCM Bacau pentru ca a fost dorit de acel club pentru competitiile, pe echipe, care se vor derula in acest final de sezon. El se antreneaza la Braila si concureaza la simplu pentru TC Venus. Acum se pregateste pentru turneul de la Brasov, unde sper sa faca o figura frumoasa" a declarat antrenorul Gheorghe Goleanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii