Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andreea Diaconu, pe coperta Vogue SUA

Modelul român Andreea Diaconu apare pe coperta celui mai recent număr al ediţiei americane a revistei Vogue, alături de alte manechine foarte bine cotate la nivel internaţional. Joan Smalls, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Arizona Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun, Vanessa Axente şi Andreea Diaconu apar pe coperta numărului din septembrie al Vogue US, într-un pictorial realizat de cunoscutul fotograf de modă Mario Testino, potrivit vogue.com.
Acestea sunt prezentate drept "The Instagirls", respectiv "modelele momentului, care poartă hainele sezonului".
Toate se pricep la social media, şi-au construit propriile branduri şi şi-au gestionat singure imaginea transformându-se în actuala versiune a supermodelelor.

Fără supermodele

"Nu cred că mai există supermodele acum", spune Edie Campbell într-o înregistrare realizată de Vogue, care promovează noul număr al revistei, fiind citată de dailymail.co.uk si preluată de mediafax.ro.
"Insta Girls este noua generaţie... a noastră", a spus şi Karlie Kloss, care are peste un milion de persoane care o urmăresc pe platforma online Instagram.
În urmă cu zece ani, tot în numărul din luna septembrie, Vogue prezenta modelele momentului respectiv, între care se numărau Daria Werbowy, Natalia Vodianova, Gisele Bündchen, Gemma Ward şi Karen Elson.
Nu este pentru prima dată când Andreea Diaconu, în vârstă de 23 de ani, pozează pentru revista Vogue. Ea a pozat pentru Vogue Paris în februarie 2013, într-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan şi realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de modă, David Simms. Atunci, modelul român a fost considerat de editorii prestigioasei reviste "revelaţia numărului din februarie 2013".

Apreciată la nivel global

De asemenea, Andreea Diaconu a apărut pe coperta ediţiei din iunie 2013 a Vogue Paris. "Frumoasa brunetă din România s-a remarcat puternic în moda ultimilor ani. Povestea ei începe în adolescenţă, când Andreea a refuzat ofertele mai multor agenţii de modele pentru a se dedica pasiunii sale, karate. În cele din urmă, ea a ales moda în care a văzut, atunci, unica posibilitate de a se finanţa, la finalul unei cariere sportive de performanţă pe care părinţii ei i-au refuzat-o", scriau la momentul respectiv editorii de la Vogue Paris.
Andreea Diaconu a devenit în foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele la nivel internaţional. Prima sa apariţie pe un podium important de modă a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Giorgio Armani, Ralph Lauren şi Chloe.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii