Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andreea Ciolacu este campioană naţională în 2020 la duathlon

• performaţa sportivei de la CSM Brăila a fost obţinută la tineret • este al şaptelea titlu cucerit de Andreea Ciolacu în cariera sa sportivă

 

În weekend-ul trecut, la Chieile Grădiştei, Andreea Ciolacu de la CSM Brăila a cucerit titlul naţional la duathlon la secţiunea tineret. Sportiva pregătită de antrenorul Eugen Simion a avut de alergat 6 km, a urmat apoi partea de mers pe bicicletă, adică 20 km şi ultima probă a fost ce de alergare pe distanţa de 3 km. După aproape o oră şi 20 de minute Andreea Ciolacu şi-a adjudecat titlul naţional, acesta fiind al şaptelea din cariera sa sportivă.

“A fost o competiţie grea, desfăşurată pe o vreme mohorâtă şi cu perioade în care a plouat. A fost primul ei concurs din 2020, dar rezultatul a fost cel aşteptat, Andreea s-a clasat pe primul loc şi în felul acesta şi-a adăugat în palmares cel de-al şaptelea titlu naţional. Ea mai are şi o medalie de bronz la europenele de la Tg. Mureş din 2007. A fost un an foarte greu, cu restricţii mari pentru sportivi, din cuza pandemiei de coronavirus, dar a ieşit bine”, ne-a declarat antrenorul Eugen Simion.

Pentru sportivii secţiei de ciclism de la CSM Brăila urmează Campionatul Naţional de velodrom care se va desfăşura pe 31 octombrie şi 1 noiembrie în Bulgaria, la Plovdiv şi Campionatul Naţional de cros duathlon care va avea loc pe 30 noiembrie la Timişoara.

“Anul acesta au fost puţine competiţii. Prima a fost la Deva, Campionatul Naţional de şosea, dar fiind distanţa foarte mare şi faptul că nu prea am fost pregătiţi pentru o astfel de competiţie, nu am participat. Am fost acum la Cheile Grădiştei, vom participa la naţionalele de velodrom din Bulgaria, pentru că în România singurul stadion unde se putea organiza o astfel de competiţie, Dinamo, este acum nefuncţional. Mai avem şi concursul de la Timişoara şi încheim sezonul 2020, sper eu, cu rezultatele pe care ni le dorim”, a mai spus Eugen Simion.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii