Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andreea Caracuda şi Alexandru Iconaru, învingători la Match juniors

• competiţia atletică internaţională s-a desfăşurat la Piteşti • atleţii brăileni au câştigat proba de garduri • la competiţie au participat sportivi din cinci ţări:  România, Cipru, Israel, Ucraina şi Belarus

 

Sâmbăta trecută, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti a avut loc un puternic meci internaţional de juniori, Match juniors, cu participarea sportivilor din România, Cipru, Israel, Ucraina şi Belarus.

La această competiţie, România s-a clasat pe locul al doilea atât în întrecerea feminină cât şi în cea masculină

Ca de obicei, în naţionala de juniori a ţării noastre au fost convocaţi şi doi atleţi brăileni şi ambii au câştigat proba de garduri

La fete, Andreea Caracuda, atletă cu dublă legitimare LPS Brăila - CSM Oneşti, pregătită de profesioara Sica Lazăr, a câştigat proba de 100 m garduri cu timpul 14.50 secunde. În întecerea băieţilor, la 110 m garduri, primul a trecut linia de sosire Alexandru Iconaru, sportiv cu dublă legitimare, LPS Brăila - CSM Oneşti, pregătit de profesorul Fănel Ionescu. Iconaru a oprit acele cronometrului după 14.09 secunde.

“Pentru primul concurs în aer liber din acest an rezultatele sunt bune, la fel şi timpii. A fost o competiţie puternică, pregătitoare sezonului oficial în aer liber. Anul trecut, în Israel, Iconaru nu a participat, Caracuda s-a clasat pe locul al treilea, dar acum ambii au câştigat proba de garduri. Pentru cei doi atleţi urmează naţionalele şcolare”, ne-a declarat profesoara Sica Lazăr.

La finalul probelor, România s-a clasat pe locul al doilea, cu 91 de puncte. Pe locul întâi a terminat Ucraina, cu 117 puncte, iar pe trei s-a situat Cipru, cu 87 de puncte.
Categorie articol: 

Comentarii