Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andone: Steaua a meritat victoria

Victoria Stelei este meritată, au fost mult mai bine organizaţi decât noi. Pentru noi a fost un an prost, nu e onorant să termini pe 6 şi să pierzi finala Cupei, dar asta este, mergem înainte. O victorie salva oarecum sezonul. (...) Felicit galeria că a reuşit la final să-i aplaude pe jucători. A fost un spectacol agreabil în tribune. Nu ştiu ce voi face, vom face cu toţii o analiză, nu poţi altfel. E normal că Torje suferă, este a doua finală pe care o pierde, îşi dorea foarte mult să câştige, probabil că, dacă băteam noi, el era jucătorul meciului. Steaua a jucat mai inteligent în repriza a doua, a rupt ritmul şi a profitat de greşelile noastre. Olăroiu este un antrenor bun şi, dacă va rămâne la Steaua, va schimba multe în bine", a declarat Andone.
Ioan Andone a mai spus că şi-ar fi dorit ca Dinamo să fie învinsă în campionat de două ori de Steaua, dar să câştige Cupa României: "Mi-aş fi dorit să ne bată ei de două ori şi să luăm noi Cupa. Dacă rămânem cu aceiaşi jucători şi în vară, nu vom avea probleme mari sezonul viitor, dacă apar doar doi-trei noi e bine, dar dacă schimbăm şapte-opt am putea avea probleme. Ar fi ideal pentru Torje, Alexe, Şucudean să rămână la echipă, pentru că pot face performanţă şi aici. Din punctul meu de vedere sunt enorm de mulţi ani fără un trofeu la Dinamo. Borcea a venit la mine să-mi spună că am avut penalti în minutul 90, dar dacă arbitrul nu l-a văzut, nu a fost".
El a făcut referire şi la disputa aprinsă avută cu managerul stelist Mihai Stoica: "Au fost câteva clinciuri fireşti, dar le rezolvăm noi. El şi-a dorit mult să ne bată şi a câştigat. La fel de bine puteam câştiga şi noi cu şansă".
Categorie articol: 

Comentarii