Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andone crede ca Everton nu se poate compara cu Manchester United

Tehnicianul Ioan Andone considera ca Everton, adversara din primul tur al Cupei UEFA, este o echipa buna, insa sustine ca aceasta nu se poate compara cu Manchester United, pe care FC Dinamo a intilnit-o anul trecut.
"Din orice infringere tragi invataminte. Everton nu e Manchester United, dar totusi e o echipa buna. Au inceput mai slab campionatul si sper sa speculam si acest moment", a precizat antrenorul dinamovist.
Dinamo si Manchester United s-au intilnit in sezonul trecut, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, echipa antrenata de Ioan Andone fiind invinsa in ambele manse de formatia engleza: 1-2 la Bucuresti si 0-3 la Manchester.
Antrenorul Ioan Andone a declarat ca intilnirea cu Everton, contind pentru turul intii al Cupei UEFA, ar putea fi "meciul toamnei pentru Dinamo".
"Everton e o echipa buna. Va fi un meci special, ar putea fi meciul toamnei. Vor urma doua saptamini de foc, in care vom juca si cu Steaua, si cu Rapid", a declarat Andone.
Andone a precizat ca imediat dupa partida cu FCM Bacau, din etapa a cincea a Diviziei A, vor incepe pregatirile pentru intilnirea cu formatia engleza.
Tehnicianul dinamovist a mai precizat ca a vizionat deja doua casete cu evolutiile viitoarei adversare din turul I al Cupei UEFA, Everton, urmind ca simbata sa asiste la partida pe care formatia engleza o va sustine, pe teren propriu, cu Portsmouth.
Partida Dinamo Bucuresti - Everton FC se va disputa pe 15 septembrie, de la ora 21.45, urmind ca meciul retur sa aiba loc pe 29 septembrie, pe stadionul Goodison Park din Liverpool.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii