Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anchetat după ce a luat ţeapă şi a cumpărat o maşină furată

Un tânăr de 22 de ani a fost depistat la volanul unei maşini care fusese dată în urmărire după ce a fost furată din Olanda. Şoferul a fost oprit pe Şoseaua de Centură la un control de rutină, moment în care le-a spus poliţiştilor că a cumpărat maşina dintr-un târg auto, în luna iunie a acestui an.
La data de 6 august, la ora 8.10, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Brăila l-au oprit şi identificat în trafic pe Gelu M. (22 de ani), din Brăila, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în alt stat, pe DE 87, iar la controlul de rutină s-a dovedit că maşina fusese furată.
"În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că maşina este reclamată ca fiind furată din Olanda. Cercetările au fost preluate de judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale care au constatat că autoturismul figurează ca fiind sustras din Olanda, la data de 24 februarie 2014, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare figurează ca fiind furate din Germania, la data de 11 iulie 2013", a precizat agent principal Camelia Bucur, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. La audieri, tânărul a susţinut că el a fost de bună credinţă şi a cumpărat maşina, în luna iunie 2014, din târgul auto organizat în municipiul Focşani, de la o persoană necunoscută. Vânzătorul i-a înmânat brăileanului documentele originale din Germania. Autovehiculul a fost indisponibilizat şi lăsat în custodia Poliţiei, până la finalizarea cercetărilor. Poliţiştii desfăşoară verificări sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune şi punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii