Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anamaria Ionita - tripla campioana nationala de tineret

Cu toate ca se antreneaza in conditii improprii pentru sezonul de vara, atletii braileni sint in top la toate probele pentru care se pregatesc.
O dovada o reprezinta salba de medalii pe care au cucerit-o la Campionatele Nationale pentru tineret care au avut loc in week-end-ul recent incheiat, la Bucuresti.
Singura aruncatoare de sulita braileana, Ramona Anghelas, sportiva pregatita de profesorul Nicu Roata si-a adjudecat titlul national cu o performanta de 53,66 m.
Cea mai valoroasa atleta braileana, legitimata la CSM, Anamaria Ionita si-a trecut in cont simbata doua medalii de aur, la 100 m plat si la 400 m plat, timpii realizati de sportiva pregatita de profesoara Irina Roata fiind 11:73 secunde si respectiv 54:02 secunde.
Cursa de 110 m garduri a fost o afacere de familie pentru sportivii CSM-ului, care au cucerit doua medalii. Proba a fost cistigata de Ionut Vlaicu, atlet pregatit de profesorul Mihail Dumitru, iar medalia de bronz i-a revenit lui Ionut Mihalcea. Pe locul al patrulea in proba de garduri s-a clasat Alexandru Anton.
La 100 m garduri, reprezentanta CSM-ului, Anamaria Caragata, a devenit vicecampioana nationala.
Duminica dimineata, Anamaria Ionita a realizat performanta de a se impune si in finala probei de 200 m, cu un nou record personal, 23:53 secunde.
"Un sfirsit de saptamina extraordinar pentru CSM, cu succese atit la atletism cit si la natatie. Se vede faptul ca se lucreaza serios. Pentru atleti nu avem conditii bune de pregatire la Braila insa le-am oferit un cantonament la Bucuresti si rezultatele au venit", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii