Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anamaria Ionita este vicecampioana de tineret la 60 m plat si 60 m garduri

Ionita a obtinut aceleasi rezultate si la 60 m garduri, iar colega ei de club Anamaria Caragata s-a clasat pe locul al patrulea, intr-o finala castigata de dinamovista Viorica Tigau.
Atleta pregatita de profesoara Irina Roata a ocupat pozitia a treia, atat la tineret cat si la seniori la 400 m plat unde, pentru titlu s-a luptat cu alte doua sportive de aceeasi varsta, Mirela Lavric, de LPS Vaslui - Dinamo Bucuresti, medaliata cu aur si Luiza Ograzeanu cea care si-a adjudecat medalia de argint.
Tot in concursul feminin, Alina Popescu s-a clasat pe locul al treilea la triplusalt cu 13,17 m.
Finala probei de 60 m garduri masculin a fost castigata de stelistul Alexandru Mihailescu, medalia de argint i-a revenit ex-braileanului Ionut Punga, iar cea de bronz lui Aurel Baciu de la CSM Braila.
Tot la garduri braileanul Patraschiv Eftimie, legitimat la Farul, s-a clasat pe locul al cincilea, dar timpul realizat de el i-a permis sa obtina argintul la tineret, iar Ionut Lazar a ocupat pozitia a sasea.
La nationalele de seniori si tineret au participat 255 de sportivi de la 82 de cluburi, 103 in concursul feminin, 152 in cel masculin.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii