Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ANAF scoate la vânzare o parte din parcul auto al Asociaţiei «Aura 2010»

• o maşină, un microbuz şi un autobuz vor fi scose la licitaţie, pe 2 noiembrie • cei interesaţi trebuie să depună cu cel puţin o zi înainte dosarul şi să achite 10% din preţul de pornire, reprezentând taxa de participare sau garanţia • Asociaţia “Aura 2010” are datorii totale de 470.000 lei

 

Un autoturism, un maxi taxi şi un autocar, toate aparţinând Asociaţiei “Aura 2010”, patronată de Aura Udrea, au fost scoase la licitaţie de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila. Este pentru a treia oară când aceste bunuri sunt scoase la vânzare, potrivit anunţului.

Preţul de pornire pentru autoturismul marca “Peugeot 407” este de 7.295 lei, iar pentru microbuzul “Iveco 35C13 Daily” este de 6.840 lei. Aşa cum se poate observa în poze, acesta din urmă era folosit pentru transportul copiilor înscrişi la Centrul de Zi “Darius”. Şi autobuzul marca “Mercedes Benz” a fost scos la vânzare, preţul de pornire pentru licitaţie fiind de 20.975 lei. “Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare”, se precizează în anunţ.

Licitaţia va avea loc pe 2 noiembrie, în municipiu, pe strada Delfinului, nr. 1. Tot aici sunt aşteptaţi şi cei interesaţi de achiziţionarea bunurilor. Înainte cu cel puţin  o zi de acest termen, doritorii trebuie să depună oferta de cumpărare, dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei, împuternicirea persoanei care îl reprezintă de ofertant. De asemenea, în cazul persoanelor juridice române, la dosar mai trebuie ataşată o copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului, iar pentru cele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română. Dacă vorbim de persoane fizice, acestea trebuie să adauge dosarului copia actului de identitate, la fel şi în cazul cetăţenilor străini. Cei interesaţi trebuie să dea o declaraţie pe proprie răspundere prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Potrivit unor surse bine informate, datoria totală a asociaţiei este de 470.000 lei, din care 450.000 lei reprezintă datoriile de bază.
Categorie articol: 

Comentarii