Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ANAF avertizează că nu transmite email-uri contribuabililor în care să anunţe controale fiscale

• avertismentul vine după ce, conform unui comunicat AGERPRES, în ultimele zile, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF email-uri de la o adresă care nu aparţine instituţiei

Conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează  că nu transmite email-uri contribuabililor pentru a-şi anunţa controalele fiscale sau pe ale Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Avertismentul vine după ce, conform unui comunicat AGERPRES, în ultimele zile, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF către mai mulţi agenţi economici şi persoane fizice email-uri de la o adresă care nu aparţine instituţiei.

“Precizăm că ANAF informează contribuabilii cu privire la o viitoare inspecţie fiscală printr-un aviz de inspecţie, conform art. 122 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, iar în cazul controalelor DGAF, acestea sunt inopinate şi operative”, se menţionează într-un comunicat de presă al Agenţiei transmis vineri.

“Atragem atenţia că ANAF nu transmite aceste mesaje. Sfătuim contribuabilii să nu transmită vreun reply sau să acceseze link-uri indicate în mesajele text”, se mai subliniază în documnetul de presă al Fiscului.

 
Categorie articol: 

Comentarii