Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amy Winehouse se logodise în secret cu câteva săptămâni înainte să moară

Traviss, în vârstă de 35 de ani, i-a dăruit artistei un inel cu diamante, sperând că perspectiva oficializării relaţiei o va ajuta pe Winehouse să scape de dependenţa de alcool şi droguri. Iar planurile regizorului erau împărtăşite, se pare, de logodnica lui.
"Ea nu îşi dorea nimic mai mult decât să fie soţia lui, să întemeieze o familie şi să fie împreună pentru totdeauna. Îşi dorea enorm să scape de probleme", au spus aceleaşi surse.
La o zi după decesul cântăreţei, tot jurnaliştii britanici scriau că, dimpotrivă, Winehouse ar fi fost devastată, după cum susţineau apropiaţii săi, după ce a fost părăsită de Reg Traviss. Acesta ar fi refuzat o cerere în căsătorie din partea artistei, însă era disperat să o ajute în lupta cu dependenţa de alcool şi droguri. Când a realizat că toate eforturile sale sunt în zadar, regizorul ar fi pus punct relaţiei, iar asta chiar înainte ca Winehouse să se interneze, pentru ultima oară, în centrul de reabilitare The Priory, nota atunci presa britanică.
Amy Winehouse a fost incinerată marţea trecută, într-un crematoriu din nordul Londrei, după o ceremonie privată la care au luat parte doar familia şi prietenii.
Artista, care murit la vârsta de 27 de ani, se lupta de mai multă vreme cu dependenţa de alcool şi droguri. La ultima sa internare într-un centru de reabilitare, medicii ar fi avertizat-o că, dacă nu renunţă la aceste vicii, va muri.
Cântăreaţa britanică urma să lanseze al treilea album din carieră. Data lansării nu era însă cunoscută, date fiind dependenţele care au obligat-o să-şi anuleze concertele din turneul european, inclusiv pe cel de la Bucureşti, programat pentru 15 august.
Winehouse era considerată una dintre cele mai valoroase voci contemporane. Celebrul producător american Quincy Jones spunea despre ea că este atât de talentată, de parcă vine de pe altă planetă.
Categorie articol: 

Comentarii