Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amy Winehouse a ieşit de la dezintoxicare

Cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani, care se luptă de mulţi ani cu dependenţa de alcool şi droguri, s-a internat în clinica de dezintoxicare The Priory din Londra la sfârşitul săptămânii trecute, cu scopul declarat de a se pregăti pentru concertele pe care le va susţine în cadrul turneului ei european din această vară, care va debuta la mijlocul lunii iunie. Medicii din această clinică i-au spus artistei că nu va apuca să trăiască prea mult dacă nu operează imediat câteva schimbări dramatice în ceea ce priveşte stilul ei de viaţă.
"Şi-a încheiat programul de tratament la Priory Clinic din Londra şi va continua tratamentul în sistem ambulatoriu", a precizat Tracey Miller, agentul de presă al cântăreţei britanice.
"Abia aşteaptă să cânte prin Europa în această vară şi este foarte nerăbdătoare să înceapă. Vrea să le mulţumească fanilor pentru toate mesajele lor de încurajare pe care le-a primit de la ei în această săptămână şi abia aşteaptă să se întâlnească cu ei", a adăugat Miller.
Artista cunoaşte foarte bine această clinică, unde a mai fost internată, în 2007 şi în 2009, din cauza dependenţei de droguri.
În drum spre această clinică, la sfârşitul săptămânii trecute, Amy Winehouse şi-a cumpărat o sticlă de votcă, din care a băut destul de mult, iar în momentul internării sale era deja într-o stare avansată de ebrietate.
Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regatul Unit. Vocea ei excepţională, muzica unică, dar şi scandalurile provocate în viaţa personală au ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor de scandal.
Amy Winehouse va susţine în această vară un turneu european, care va debuta cu un concert la Belgrad, pe 18 iunie, şi se va încheia cu un show în România, pe 15 august. Artista britanică va cânta în ţara noastră pe Stadionul "Iolanda Balaş" din Bucureşti
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii