Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AMR: 27

Să nu te lase mama să te faci pompier? Să iei un 2 la română? Să nu mai aibă pufarine la chioşc? Greşit!!! Total greşit!!! Ceea ce ne deprimă cu adevărat pe toţi este... că se termină şcoalaaa!!! Fraţilor, voi chiar nu aţi numărat?! Unde vă e capul ?! Mai sunt doar 27 de zile până la nesuferita vacanţă de vară.

Cum să nu te întristezi când ştii că vei pierde toată distracţia, că nu vei mai intra în incinta şcolii timp de 90 de zile ? O, Doamne, îmi va fi dor până şi de chiuveta stricată din baie! Păi, gândiţi-vă, cine vă va mai înveseli ziua de la 8, ordonându-vă cu un zâmbet sadic pe buze : "Scoateţi o foaie de hârtie!'? Ador când aud că temele pentru a doua zi nu vor fi decât 92387598360000 la număr.. şi dacă numărul de teme nu are mai multe zerouri, degeaba mai trăim! Când ţi se confiscă mâncarea în ore.. e senzaţia aia că aştepţi o provocare. Si cum să nu îţi crească inima când îţi pică netu' în ora de info ? Doar 27 de zile... ultimele zile de viaţă adevarată, de timp liber şi de nopţi nedormite. Chiar aşa, ce voi mai lucra la vară până la 12 noaptea? Cu ce mă voi mai stresa când voi descoperi că la 1 noaptea mai aveam 37885793 pagini de probleme ? Mă simt cu adevărat pierdut... sunt complet dezamăgit.. ce a fost în capul lor când au dat 3 luni de vacanţă?! Ei chiar nu s-au gândit că noi în 3 luni vom face groapă în pat şi vom bea cola în cantităţi industriale, doar pentru că ne va lipsi automatul din curtea şcolii? Dacă nu la liceu, atunci unde?! Unde să dormim cu capul pe bănci, deşi ştim că nu se compară cu perna pufoasă de acasă? Unde să împarţi veşnicul covrig cu colega de banca? Unde aş mai putea să învăţ atâtea lucruri pe care le uit a doua zi? Unde mai e plăcerea să te simţi util? În 27 de zile nu concep să mă obişnuiesc cu ideea că voi avea atât timp liber, încât să ies la plimbare? Câtă pierdere de timp... voi avea timp chiar şi să scot căţelul la plimbare... şi el va fi şocat! Mama va fi şi ea dezamagită.. auzi tu, să ajung la performanţa să duc gunoiul... din proprie iniţiativă !! Îmi este şi frică de vacanţă... dacă voi ajunge să plec la mare ? Ăsta e drumul pierzaniei, e mai rau decât însuşi infernul! După cum bine ştim, majoritatea accidentelor se întâmplă în casă, şi în vacanţă chiar voi avea şansa să mă feresc de orice pericol ce mă pândeşte. O, Doamne, mă voi simţi gol pe timpul vacanţei... cum voi mai avea şansa să car 7847564382 kilograme de cărţi?! Unde ne vom mai chiorî ca să descifrăm hieroglifele scrise pe tablă sub foma unor formule complet necunoscute nouă ? Acum chiar vom avea şansa să zărim piţipoance şi cocalari în habitatul lor prielnic.

Eu nu vreau să mai mănânc mâncare de acasă ! Eu vreau chips din chioşcul şcolii ! Cine o să mai îmi bată atâtea apropouri?! Acum voi fi nevoit să îmi caut de lucru în ONG-uri, ceea ce este absolut inadmisibil pentru un elev de şcoală! Serios, de ce te-ai duce să te întâlneşti cu elevi care au aceleaşi interese şi preocupări ca şi tine, în loc să stai priponit pe scaun şi să faci pagini de exerciţii? I mean, hellloooo !

Îmi pare rău şi pentru voi, dar eu voi citi toată vara numai cărţile recomandate la şcoală, în speranţa să readuc spiritul la mine în cameră, ca nu cumva să învăţ ceva greşit sau extracurricular ! Şi voi sta departe şi de internet, ca nu cumva să găsesc vreo tabără internaţională şi să mă stric în vreun fel! Şi mai rău: gândiţi-vă că i-aş putea infesta şi pe ceilalţi! Şi nu mă voi relaxa, ca nu cumva să îmi pierd ritmul de munca!
Categorie articol: 

Comentarii