Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amicii Boys - United Galaţi 4-5

Amicii Boys a disputat primul meci de verificare în vederea sezonului oficial de fotbal în sală, care va începe în această lună, partenera elevilor lui Florentin Latu fiind United Galaţi.
La terminarea timpului regulamentar aferent celor două reprize gălăţenii aveau avantaj de doar un gol, 5-4, însă cei doi antrenori au hotărât să mai joace încă un sfert de oră, perioadă în care la Amicii Boys au evoluat jucătorii cu mai puţină experienţă la fotbalul în sală, iar la finalul prelungirilor United s-a impus cu scorul general de 10-4.
În cele două reprize în care au evoluat cu titularii, brăilenii au jucat de la egal la egal cu mult mai experimentaţii jucători gălăţeni, printre ei aflându-se şi brăileanul Cristian Baltă. La finalul celor 60 de minute, pe lista marcatorilor la brăileni s-au regăsit Marius Iorga, Emanuel Moldoveanu cu două reuşite şi Teodor Lupaşcu, iar la gălăţeni, Iancu, Bâgu şi Bursăcel, ultimii doi cu câte două reuşite fiecare. În prelungiri, pentru United au marcat Viorel Cojoc, Grecu, Pleşu, 2 şi Dumitraşcu.
Categorie articol: 

Comentarii