Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amicii Boys si Vulturii Mogador au cistigat derby-urile etapei

Asa cum se anticipa, etapa a 16-a a Diviziei D la fotbal in sala a inceput cu o partida foarte spectaculoasa, Amicii Boys - Blazer, care s-a ridicat la nivelul unui derby.
Dupa 2-2 la pauza, ambele formatii au jucat prudent in partea a doua a meciului si poate un rezultat de egalitate ar fi fost cel mai echitabil. Echilibrul s-a pastrat pina aproape de finalul partidei. In ultimele minute Gropineanu putea sa aduca Blazerul in avantaj, dar a trimis mingea in bara, in timp ce Leonard Nistor nu a ratat, el a depasit apararea oaspetilor, pina atunci foarte sigura si a marcat golul victoriei.
In celelalte doua meciuri ale serii de vineri, favoritele s-au impus la scoruri categorice. Sporting a cistigat cu 10-2 partida cu Sportul Chercea, dupa ce a fost condusa cu 2-0. Golgeterul formatiei invingatoare a fost Eugen Trezi, cu 4 reusite.
FC Urleasca a dat un adevarat recital de goluri, 15-3, in disputa cu "lanterna" Victoria.
Gheorghe Ilau, Manuel Pirliteanu si Florin Apostol au realizat cite un hat trick pentru gazde insa tot trei goluri si-a trecut in cont si jucatorul formatiei vizitatoare, Ionut Cochirleanu.

Vioreanu si B. Daniel au fost protagonistii liderei in disputa cu Prod Romario

Cel mai asteptat meci al rundei a fost derby-ul dintre lidera Vulturii si ocupanta locului al treilea, Prod Romario. Meciul a fost echilibrat pina in minutul 12. Dorian Nistor a deschis scorul pentru gazde insa Stefan Eftimie a egalat la faza urmatoare.
Lidera a revenit in avantaj in urma reusitei lui Zaharia si din nou replica oaspetilor a fost prompta, acelasi Eftimie indeplinind o simpla formalitate, dupa o pasa de la Bogdan Draghia.
Patru goluri consecutive marcate de B. Daniel au inclinat decisiv balanta in favoarea echipei Vulturii.
Cu Vioreanu pe post de servant si cu B. Daniel in verva de gol, Vulturii Mogador s-au impus cu 10-6, pastrindu-si astfel invincibilitatea in campionat.
Akcent a condus in permanenta ostilitatile in disputa cu Speranta Hipodrom si a avut avantaj pe tabela de marcaj pina in minutul 38, moment in care Voicila a restabilit egalitatea. In ultimele minute s-a jucat pe contre si se parea ca partida se va incheia la egalitate. Insa cu trei secunde inainte de final Tataranu a marcat si astfel Speranta a reusit sa cistige in extremis o partida in care cea mai mare parte din meci Akcent s-a aflat la cirma jocului.
Prima partida de simbata, Monolit - Forta, nu s-a disputat deoarece formatia vizitatoare nu s-a prezentat la joc si astfel victoria a revenit la "masa verde" Monolitului, cu 3-0. In cazul in care nu se va prezenta nici in etapa urmatoare, Forta va fi exclusa din campionat.

Rezultatele inregistrate in etapa a 16-a
Amicii Boys - Blazer 4-3 (2-2)
Sporting - Sportul Chercea 10-2 (5-2)
FC Urleasca - Victoria 15-3 (5-0)
Monolit - Forta 3-0
Akcent - Speranta Hipodrom 6-7 (2-1)
Vulturii Mogador - Prod Romario 10-6 (6-2)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii