Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amicalul nou promovatelor s-a încheiat cu victoria echipei din Ianca

• Viitorul s-a impus cu 2-0 testul cu Universitatea Dunărea de Jos Galaţi • ambele goluri au fost marcate în repriza a doua

 

Amicalul disputat miercuri la Plopu între nou promovatele în Liga a III-a Viitorul Ianca şi Universitatea Dunărea de Jos Galaţi a fost câştigat de formaţia din Ianca cu 2-0.

Prima repriză a fost echilibrată şi s-a încheiat fără gol marcat. Ndigwe putea deschide scorul în minutul 10 însă mingea şutată de el a fost scoasă din vinclu de Olaru. Mucuţă şi Cazan şi-au mai trecut numele pe lista ratărilor la gazde în prima repriză.

La şase minute de la reluare, Viitorul a deschis scorul prin Ionuţ Matei, care a îndeplinit o simplă formalitate, după o centrare a lui Olenic. Echipa pregătită de Laurenţiu Ivan şi-a dublat avantajul în minutul 72 după reuşita lui Vrînceanu.

Universitatea Dunărea de Jos Galaţi putea reduce din diferenţă în minutul 80, când Grigoraş a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, însă acelaşi jucător a trimis mingea mult peste transversală, iar Viitorul s-a impus cu 2-0.

Viitorul Ianca prima repriză: Constantinescu - Coteţ, Mardale, Stănciulescu -  Cazan, Postolea, Olenic, Necoară – Ndigwe, Mucuţă.

Viitorul Ianca repriza a doua: Jalbă – Popa, Preda, Mardale (min. 67: Postolea), Stănciulescu - Coteţ (min 73: Pisică), Olenic (min. 73: Bardaş), Ndigwe (min. 67:  Vrînceanu), Colniceanu, Bornescu - Matei.
Categorie articol: 

Comentarii