Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amicalul CF Brăila - Politehnica Galaţi se dispută astăzi pe Municipal

Formaţia brăileană încheie astăzi cantonamentul centralizat din staţiunea Lacu Sărat cu un meci amical în compania echipei Politehnica Galaţi, formaţie care activează în Liga a III-a.
Partida a stat la un moment dat sub semnul întrebării, pentru că Viorel Ion a dorit ca disputa să se deruleze pe terenul Dunărea şi nu pe cel sintetic, însă până la urmă cele două părţi s-au înţeles şi jocul va avea loc în această dimineaţă, mai precis la ora 10.00, pe Municipal.
În altă ordine de idei, la începutul acestei săptămâni, comitetul executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat componenţa celor două serii din Liga a II-a. CF Brăila face parte din seria Est, alături de alte 15 formaţii: Victoria Brăneşti, Săgeata Năvodari, Delta Tulcea, Dunărea Galaţi, CS Otopeni, FC Botoşani, Viitorul Constanţa, Astra II Giurgiu, FC Snagov, Dinamo II Bucureşti,
Gloria Buzău, Farul Constanţa, ACSMU Politehnica Iaşi, FCM Bacău, Callatis Mangalia.

La finalul campionatului 2011-2012 se schimbă sistemul competiţional

Campionatul care începe pe 20 august va fi unul foarte greu pentru toate competitoarele, deoarece la finalul său vor retrograda câte 5 echipe din fiecare serie.
Din 2012/2013, Liga a II-a va numara două serii de câte 14 echipe, faţă de 16, câte are în prezent.
Din 2013/2014, eşalonul secund al fotbalului românesc va avea două serii de câte 12 echipe şi vor fi introduse şi sistemele play-off şi play-out. La turneele play-off vor participa primele şase echipe din fiecare serie, urmând să promoveze în Liga I primele două clasate. La turneele play-out vor participa echipele clasate pe locurile 7-12 din fiecare serie, urmând să retrogradeze poziţiile 10-12 din fiecare serie.
Categorie articol: 

Comentarii