Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amical spectaculos între Sportul Chiscani şi Voinţa Vişani

• echipa din Liga a III-a s-a impus cu 4-1 • un test util pentru Sportul, în perspectiva partidei cu CS Afumaţi

 

Pentru că nu a avut adversară în campionatul Ligii a III-a, deoarece Bragadiru s-a retras încă din tur, Sportul Chiscani a disputat sâmbăta trecută un amical pe teren propriu cu Voinţa Vişani, formaţie care de asemenea a stat în etapa a 14-a a Ligii a IV-a. Iar antrenamentul prin joc amical a fost unul reuşit pentru ambele combatante.

Fără câţiva titulari, printre cei absenţi fiind şi Pungă, Voinţa Vişani a lăsat o impresie frumoasă la Chiscani.

Echipa din Liga a III-a a irosit prima ocazie de gol în minutul 8, prin Rareş Cristea care a şutat din alergare, iar mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Toader. Două minute mai târziu a venit replica oaspeţilor, Băbeanu a şutat din lovitură liberă dar Strechie a fost la post. Bălan (min. 12) şi Cristea (min. 16) nu au cadrat mingea pe spaţiul porţii din poziţii bune. Acţiunile de atac ale gazdelor au devenit din ce în ce mai periculoase, Mădălin Pascu a urcat în atac în minutul 18, a centrat în careu, iar Cristea a ţintit bara. Golul care plutea în aer a venit în minutul 32 când din nou Mădălin Pascu a centrat foarte bine în careul advers, iar Preda, a trimis mingea în plasă pentru 1-0.

Şase minute mai târziu, Dobrică a plecat într-o acţiune personală şi a restabilit egalitatea, 1-1.

Cristea (min. 47) şi Negru (min. 52) puteau readuce echipa din Chiscani în avantaj, dar şi Voinţa Vişani putea prelua conducerea dacă Dobrică nu rata o uriaşă ocazie de gol în minutul 53.

Sportul Chiscani a marcat un gol spectaculos în minutul 62, când Bălan a centrat în faţa porţii, iar Zaharia a trimis mingea sub transversală pentru 2-1. În minutul 75, Zaharia i-a pasat lui Gavrilă, acesta a prelungit mingea până la Mihai, care a înscris pentru 3-1. După o centrare a lui Negru, Gavrilă a stabilit scorul amicalului, 4-1, pentru Sportul Chiscani.  

 

Sportul Chiscani: Strechie (min. 79: Anghel) – Pascu (min. 46: Mihai), Preda (min. 40: Boga), Dobrin, Sima – Bălan, Adamache, Enache – Iordache (min. 60: Zaharia), Cristea (min. 60: Gavrilă), A. Radu (min. 46: Negru).

Voinţa Vişani: Toader – Andrei, Cazacu, Cojocaru, Băbeanu – Hîră, Andone, Bulancea, Muşat – Dobrică, l. Emil. La oaspeţi a mai jucat Teodorescu.
Categorie articol: 

Comentarii