Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amical cu răsturnări de scor şi multe goluri la Chiscani

• Sportul s-a impus cu 4-3 în partida cu Viitorul Şuţeşti • cu patru goluri marcate, Georgian Chihaia a fost jucătorul meciului

 

Sâmbăta trecută, la Chiscani a a vut loc un amical spectaculos, cu răsturnări de scor şi multe goluri, între Sportul Chiscani, formaţie aflată în reconstrucţie, şi Viitorul Şuţeşti.

Sportul a irosit o dublă şansă de a deschide scorul în minutul 4, când Techiu a trimis mingea în bară, aceasta a ajuns la Enache, care a şutat la colţul scurt dar Sîrbu a avut o paradă salvatoare. A urmat ocazia lui Iordache (min. 10), însă acesta a trimis mingea, din 6 m, peste poartă. În minutul 14, cel care avea să devină jucătorul meciului, Georgian Chihaia, a deschis scorul, după o centrare a lui Pană. Putea fi 2-0 în minutul 26 însă mingea şutată de Techiu la colţul scurt a fost deviată în corner de Sîrbu.

Viitorul Şuţeşti şi-a creat prima şansă de gol în minutul 28, când Crăciun a centrat la bara a doua dar Ciocan a şutat de la doar 4-5 metri pe lângă poartă. Treptat, iniţiativa a trecut de partea oaspeţilor astfel că în minutul 31 s-a restabilit egalitatea, 1-1, după reuşita lui Silviu Crăciun. Viitorul Şuţeşti a trecut pe lângă gol în minutul 40, când Pascu a trimis mingea razant cu bara porţii gazdelor, însă a plecat la cabine în avantaj, 2-1, graţie golului înscris în minutul 44 de Cristian Ciocan.

La patru minute de la reluare, Pârliţeanu i-a pasat lui Chihaia, iar acesta cu o “scăriţă” a trimis mingea peste portarul oaspeţilor şi a restabilit egalitatea, 2-2. A urmat o perioadă de dominare a formaţiei din Şuţeşti, astfel că în minutul 60 Viitorul a trecut din nou în avantaj, 3-2, după un gol spectaculos marcat de Vali Dumitrana. Sportul a reuşit să înscrie repede golul egalizator prin Georgian Chihaia (min. 65) după o minge bâlbâită de portarul oaspeţilor.

Până la finalul amicalului s-a jucat pe contre, Crăciun a irosit o ocazie de gol pentru oaspeţi în minutul 72, l-a imitat Techiu la cealaltă poartă trei minute mai târziu. În minutul 80, Iordache i-a pasat lui Chihaia, acesta a trimis mingea în vinclul porţii adverse şi a adus victoria, cu 4-3, formaţiei Sportul Chiscani.

Sportul Chiscani: Constandache – Iordache, Pârlog, Dobrin, Chiriac – Pană, Chihaia, Giol, Enache – Pârliţeanu, Techiu. Au mai evoluat Gălbineanu şi R. Ştefan.

Viitorul Şuţeşti: Sîrbu – Grozea, Custură, V. Baciu, Călin – Huţu, M. Călin, Mâ-ă, Gologan – S. Crăciun, Ciocan. În repriza a doua au mai jucat G. Costache, Spătaru, Pascu, Văsii, A. Coman, G. Bălan, Dumitrana.
Categorie articol: 

Comentarii