Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi totale de 14.500 lei date în numai două ore de poliţişti

• podul de pe Centură din zona cartierului Radu Negru provoacă iarăşi probleme şoferilor • 32 de contravenţii au fost descoperite, şoferii primind amenzi considerabile • 20 de conducători au rămas fără permis auto

 

Poliţiştii brăileni continuă să acţioneze pentru combaterea şi sancţionarea încălcării normelor rutiere de către şoferii care tranzitează DN 2B, în zona podului situat în apropierea intersecţiei cu şoseaua Buzăului, pe Centură, în special pentru depăşirea coloanei oprite la semafor şi nerespectarea culorii roşii a acestuia. 

La data de 1 august, în intervalul orar 10:00-12:00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi Biroului  Ordine Publică au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea nerespectării normelor legale privind depăşirea şi nerespectarea culorii roşii a semaforului din zona podului aflat în reabilitare de pe DN 2B, situat în apropierea intersecţiei cu şoseaua Buzăului.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 32 de contravenţii, aplicând sancţiuni în valoare totală de 14.500 de lei, dintre care 18 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului şi 14 pentru depăşirea coloanei oprite la semafor.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, permisele de conducere a 20 de conducători auto.

Acţiunile poliţiştilor vor continua în zonă. Aceştia atrag atenţia tuturor conducătorilor auto cu privire la importanţa respectării normelor rutiere, în vederea evitării unor accidente care ar putea fi tragice.
Categorie articol: 

Comentarii