Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi record de peste 350.000 lei

în ultima săptămână, echipaje complexe au acţionat în tot judeţul pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice • şoferii au fost şi ei cu poliţiştii pe urme, 43 de permise de conducere fiind reţinute

 

Teanc de amenzi din partea poliţiştilor, pentru indivizii puşi pe scandal şi şoferii certaţi cu legislaţia rutieră. Sancţiunile aplicate în numai o săptămână au depăşit 350.000 lei.

Astfel, în perioada 13 - 19 mai, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 36 de acţiuni şi s-a intervenit la 190 evenimente, dintre care 120 sesizate prin apelul de urgenţă 112. “În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 860 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 350.000 lei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 43 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 33 certificate de înmatriculare.

După cum transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, poliţiştii acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii şi sunt pregătiţi să intervină atunci când situaţia o impune.
Categorie articol: 

Comentarii