Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi record, de peste 250.000 lei, şi 32 de şoferi fără permis

* de la începutul acestei săptămâni, poliţiştii au acţionat intens pentru prevenirea faptelor ilegale, în special a celor cu violenţă * şoferii care circulau după cum aveau chef nu au scăpat de amenzi, iar unii mai ghinionişti au rămas fără permis * sancţiunile au depăşit 250.000 lei şi 32 de permise au fost reţinute în vederea suspendării

 

 

Amenzi usturătoare, în această săptămână, pentru brăilenii certaţi cu legea. Poliţiştii au aplicat 500 de sancţiuni, valoarea acestora fiind de peste 250.000 lei. Au fost vizaţi indivizi puşi pe scandal şi şoferii care au circulat după cum au avut chef. Poliţiştii au lăsat fără permis 32 de conducători auto.

Astfel, numai în cursul zilei de joi, 5 martie, poliţiştii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 26 sesizate prin 112. De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea prevenirii accidentelor rutiere grave.

Poliţiştii au constatat 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 57.000 lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Au fost ridicate în vederea suspendării dreptului de a conduce 10 permise de conducere şi reţinut un certificat de înmatriculare.

În ziua de miercuri, 4 martie, poliţiştii au constatat 130 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 90.000 lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice. Au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 9 permise de conducere şi au reţinut 2 certificate de înmatriculare.

La data de 3 martie, poliţiştii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 24 sesizate prin 112. S-au constatat 127 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 64.000 lei, vinovaţii fiind tot şoferii certaţi cu legea şi indivizii puşi pe scandal. Au fost ridicate în vederea suspendării dreptului de a conduce 7 permise de conducere şi reţinute 6 certificate de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii