Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi pentru paznicii somnorosi

Sapte paznici si agenti de paza au fost amendati de politisti pentru ca dormeau in post, unii dintre ei fiind si sub influenta bauturilor alcoolice. Astfel, in noaptea de 29 mai, s-au efectuat controale la 17 unitati, fiind constatate nereguli in ceea ce priveste paza a 8 obiective, sanctiunile contraventionale aplicate ridicindu-se la 500 de lei.
"Paznicul Neculai T. si agentul de paza Bebi I. se aflau sub influenta bauturilor alcoolice in timp ce executau serviciul la societati comerciale din municipiu. De asemenea, Georgel B., Ionel D., Octavian B., Cristian D. si Stelian C., dormeau in timpul serviciului de paza. Toti au fost sanctionati contraventional, iar deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerii unitatilor ai caror angajati sint, precum si conducerii firmelor specializate, prestatoare de servicii de paza", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie, subinspector Jenel Sogor.
Politistii plecati in control au dat si peste o societate comerciala, cu obiect de activitate comercializare de autoturisme, piese si accesorii, unde personalul de paza lipsea cu desavirsire. In acest caz se efectueaza cercetari pentru identificarea si sanctionarea agentului in cauza.
Categorie articol: 

Comentarii