Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie

la data de 20 octombrie, poliţiştii au continuat acţiunile de control în locuri aglomerate şi au aplicat  58 de amenzi în valoare totală de peste 13.000 lei

 

Se tot adună amenzile pe linie Covid-19. La data de 20 octombrie, poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Au fost verificate societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţele şi târgurile. Poliţiştii au desfăşurat acţiuni de verificare şi în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, şi ale companiilor ce asigură transportul angajaţilor.

Cu această ocazie, poliţiştii au verificat 37 de societăţi comerciale, legitimat 154 de persoane şi au controlat 222 de vehicule, 173 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun ce asigură transportul angajaţilor la locul de muncă şi taxiuri.

Totodată, au fost aplicate 58 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de peste 13.000 de lei, dintre care 37 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 12 conform O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 8 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii