Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi pentru şoferi şi indivizi puşi pe scandal, la început de săptămână

luni, poliţiştii au pornit la “vânătoare” pe şosele, au oprit pentru control 29 de vehicule şi au pus 15 şoferi să sufle în fiolă • s-au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 2.000 lei, pe lângă şoferii fiind amendaţi şi scandalagii

 

Săptămâna a început cu amenzi pentru şoferii care circulau după propriile legi şi pentru indivizii puşi pe scandal. În ziua de 18 noiembrie, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat în municipiu pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică. De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în scopul prevenirii accidentelor rutiere grave. “Pe timpul activităţilor au fost legitimate 48 de persoane, au fost oprite în trafic şi controlate 29 de autovehicule, 15 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 2.000 de lei, dintre care 3 pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Alte 4 sancţiuni s-au dat la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 
Categorie articol: 

Comentarii