Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi de sute de milioane aplicate de politistii rutieri

In numai doua zile, vineri si simbata, lucratorii de la Serviciul Politiei Rutiere, care au actionat pe arterele de circulatie din municipiu si judet, au aplicat 324 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 32.904 lei, adica peste 300 de milioane de lei vechi, si au lasat fara carnet 14 conducatori auto.
Ionel N., de 25 de ani, a pierdut sansa de a mai avea carnet, dupa ce a fost depistat de politisti, in timp ce conducea un autoturism Dacia, pe strada Comuna din Paris, fara a fi posesor al permisului de conducere.
De controlul politistilor nu a scapat nici Adrian H., de 31 de ani, din Bucuresti, care era in tranzit prin judetul Braila. Acesta conducea un autoturism "Skoda Fabia", in afara localitatii Viziru, avind autorizatia de circulatie provizorie expirata din data de 23 mai.
Simbata, in jurul orei 16.15, agentii de politie au avut de-a face cu un conducator auto care, dupa ce a tamponat doua autoturisme, a parasit locul faptei. Desi era in stare avansata de ebrietate, Marian M., de 39 de ani, conducea un autoturism Dacia, pe strada Scolilor. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului si a lovit doua masini stationate, dupa care a plecat acasa unde a fost depistat de politisti. Soferul turmentat a fost testat cu aparatul etilotest si condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie
Categorie articol: 

Comentarii