Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi de peste 90.000 lei şi 19 permise reţinute

în perioada 20 - 22 martie, poliţiştii au acţionat la peste 150 de sesizări şi au aplicat peste 130 de sancţiuni contravenţionale

 

Poliţiştii au fost în acţiune şi în acest week-end, amenzile aplicate depăşind suma de 90.000 lei. În urma neregulilor constatate în trafic, poliţiştii au reţinut 20 permise de conducere şi certificate de înmatriculare.

Astfel, în perioada 20 - 22 martie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost organizate 8 acţiuni şi s-a intervenit la 154 de evenimente, dintre care 127 sesizate prin apel 112. “În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate  peste 130 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 91.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

La rândul lor, poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 19 permise. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras un certificat de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii